De Posthoorn voor groepen

Vergaderen, buffetten en meer

Buffetten en groepen

Ons hotel is de ideale locatie in Dokkum voor zowel intieme bijeenkomsten als grootschalige evenementen. Wij bieden een diversiteit aan mogelijkheden voor grote(re) groepen, variërend van buffetten op locatie tot diners in ons eigen hotel. Onze vergaderarrangementen zijn speciaal ontworpen om jouw zakelijke bijeenkomsten tot een succes te maken, terwijl onze groepslunches perfect zijn voor sociale samenkomsten of teambuildingactiviteiten. Ons team zorgt ervoor dat elk evenement, groot of klein, een onvergetelijke ervaring wordt. Bekijk alle mogelijkheden die we bieden.

Vergaderarrangementen

Vergaderen in het hart van Dokkum!

Op zoek naar een praktische locatie voor jouw volgende vergadering in regio Dokkum? In het hart van onze mooie stad vind je aan het water de vergaderzaal van ons hotel.
De ideale plek voor elke zakelijke bijeenkomst!

Een vergaderarrangement is mogelijk vanaf 10 personen. Vergaderen met minder dan 10 personen? Informeer en vraag gerust een op maat gemaakte offerte aan.

Arrangementen

Buffetten

Bij ons vind je een breed scala aan buffetopties, geschikt voor groepen van 15 tot 100 personen. Of je nu een kleine bijeenkomst hebt of een groot feest organiseert, wij serveren het buffet wat past. We serveren deze buffetten zowel in ons bedrijf als bij jou op locatie, afhankelijk van jouw wensen.

Buffetten geschikt voor 15 tot 100 personen!

Buffetten

Groepslunches

Een passende culinaire ervaring op locatie of bij ons

Groepslunches zijn bij ons verkrijgbaar voor groepen van 15 tot 100 personen. Of je nu een kleine bijeenkomst organiseert of een groot evenement, wij zorgen voor een passende culinaire ervaring. We serveren groepslunches zowel in ons bedrijf als bij jou op locatie, afhankelijk van jouw voorkeur en behoeften.

Groepsdiners

Geen buffet maar toch met een groep samen dineren?

Groepsdiners zijn verkrijgbaar van 15 tot 50 personen. 
Eventueel kunnen we dit ook op locatie voor u verzorgen.
Stuurt u ons voor een aanvraag aub een email.

Diversen

Overige arrangementen voor groepen.
We serveren alle arrangementen in ons bedrijf of bij jou op locatie.

“Wat binne wy moai fuort net?”