Catering bij jouw op locatie of bij ons

De speciale (zakelijke) momenten

Catering bij jou thuis

Heb je iets te vieren? Geen zin om voor de hele familie te koken?Wij zorgen ervoor dat je jouw gasten verrast met de lekkerste hapjes, borrelplanken of complete maaltijden en buffetten.
Wat je budget ook is, in overleg stellen we een passend menu samen.
Jouw feestje wordt zo een smaakvolle belevenis waar over nagepraat wordt!

“We denken tot in detail met je mee over het meest passende buffet voor jouw feest of evenement.”

Bedrijfscatering

Op maat gemaakte catering: elke dag een gezonde maaltijd voor jouw team
Dagelijks bieden we medewerkers en gasten van diverse bedrijven een lekkere gezonde maaltijd. Rekening houdend met de omvang van je bedrijf en met het type werkzaamheden, ontwikkelen we samen een cateringconcept op maat. Informeer en stuur ons een e-mail.

Bedrijfsevementen

Een zakelijke evenement biedt je de kans om jouw verhaal te delen met medewerkers, klanten of relaties. Of het nu gaat om een open dag, personeelsfeest, jubileum, relatiedag, beurs of congres, samen creëren we een ervaring die de band met jouw organisatie sterker maakt. We kunnen dit evenement voor jou organiseren op je eigen bedrijfsterrein, in ons hotel, of zelfs op een andere bijzondere locatie.

Event catering

Elk festival, concert of evenement is uniek, met zijn eigen sfeer en behoeften. Een goede voorbereiding en organisatie van de catering is cruciaal om aan deze behoeften te voldoen. Bij Hotel de Posthoorn Catering zorgen we met een zorgvuldig gekozen assortiment en deskundig personeel dat zowel de kwaliteit als de snelheid van onze service top is.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Stuur ons een mailtje naar info@hotel-deposthoorn.nl voor een offerte. We nemen dan snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

De bijzondere momenten

Trouwfeesten

Jouw trouwdag moet de mooiste dag van je leven zijn, een dag om intens te delen en te beleven met je dierbaren. Bij Hotel de Posthoorn Catering zorgen we ervoor dat jij en je gasten niets tekortkomen, van een heerlijk diner tot de complete organisatie van jullie bruiloft. Wij nemen alles uit handen, zodat jij je enige zorg is om volop te genieten!

Jubileum

Het is jouw moment in de schijnwerpers, of het nu gaat om een zilveren jubileum op het werk, het vieren van Abraham of Sarah, een gouden bruiloft of misschien wel het ontvangen van een onderscheiding. Jij verdient het om op deze speciale dag in het zonnetje gezet te worden, op jouw manier. Of je het nu klein en intiem wilt houden met heerlijke hapjes en een diner, of juist groot uitpakt met een feestelijk buffet of uitgebreide viering, wij maken het mogelijk.

Afscheid

Afscheid nemen van een dierbare is diep ingrijpend. Met veel zorg en creativiteit bieden wij een persoonlijke invulling aan het afscheid, met respect voor ieders emoties. We streven ernaar om, ondanks het verdriet, bij te dragen aan blijvende, waardevolle herinneringen voor de toekomst.

Voor het aanvragen van een offerte, stuur ons een mailtje naar info@hotel-deposthoorn.nl. We staan voor je klaar en nemen zo snel mogelijk contact met je op.