Het oudste hotel van Friesland

Daar wil je eens geslapen hebben

Hotel

Stap binnen in ons hotel, een plek waar elke hoek sinds 1568 zijn eigen verhaal vertelt.
Met 34 kamers, waaronder heerlijke ruime familiekamers, hebben we voor iedereen die in Dokkum wil slapen een passende kamer.

Wil je wakker worden in een van onze 14 hotelkamers in het karakteristieke Pakhuis? Of kies je voor de sfeer van een van de 3 hotelkamers in het stadshuisje ‘de Halve Maen’, beide op slechts een korte wandeling van 25 meter van het hoofdgebouw (17 hotelkamers).
We hebben de beschikking over 1-persoonskamers, standaard 2-persoonskamers, luxe 2-persoonskamers, 3-persoonskamers en 4-persooonkamers.
Waar je ook verblijft, elke kamer is compleet uitgerust met kabeltelevisie, een eigen badkamer met toilet, bad en/of douche en koffie/thee faciliteiten.
En in het hele hotel, alle gebouwen is gratis WiFi voor onze gasten beschikbaar.

Foto's hotel

Te veel om te plaatsen.. we hebben een grote selectie gemaakt. Kijk eens hoe mooi! Heb je foto van het hotel in jouw eigen archief die we niet mogen missen! Deel hem dan. Dan geven wij deze een plek in ons grote fotoboek. 

Overnachten in de regio

Zit de juiste kamer er niet bij of wil je op een andere manier overnachten in Dokkum. Naast het hotel bieden we nog twee andere accommodaties aan in Dokkum en de regio. Bekijk hieronder de mogelijkheden en stuur voor een aanvraag of meer info een e-mail naar info@hotel-deposthoorn.nl

Subtitel hier

Subtitel hier