Dwaal, beleef, verwonder

Hotelarrangementen in Dokkum

Hotelarrangementen

Ontdek onze zorgvuldig samengestelde arrangementen, ontworpen om aan al je wensen te voldoen. Van het actieve Fiets Arrangement tot het ontspannende Culinaire Arrangement, elk aanbod is verrijkt met de charmes van Dokkum en omstreken. 
We hebben arrangementen voor het hele jaar: ’s zomers lekker fietsen en wandelen in Dokkum en de prachtige omgeving.  ’s Winters lekker uitwaaien, shoppen, cultuur snuiven, lekker eten en ontspannen.
Wist je dat we twee Nationale parken (Lauwersmeer en Alde Feanen), een nationaal landschap (De Noardlike Fryske Wâlden, een werelderfgoed (De Waddenzee) direct in de buurt hebben?
Bovendien is Dokkum een prachtige historische stad met Bolwerken en natuurlijk een Elfstedenstad.

Visit Wadden Fiets arrangement

Ontdek Dokkum en de prachtige natuur van Noordoost Friesland per fiets. Met Nationaal Park Lauwersmeer, De Alde Feanen, en De Noardlike Fryske Wâlden in de buurt, plus de Waddenzee op steenworp afstand, zit je hier perfect. In onze garage met oplaadpunten staat je fiets veilig en klaar voor een nieuw avontuur!

Zomer arrangement

Geniet van een ontspannen wandeling en ga shoppen in het historische hart van Dokkum, vol gezellige winkeltjes en terrasjes. Of stap op de fiets voor een tocht rond het schitterende Lauwersmeer. Ons hotel is het perfecte startpunt voor een dagtrip naar de eilanden Ameland en Schiermonnikoog. En met Groningen op ongeveer 45 minuten rijden en Leeuwarden op slechts 25 minuten, ben je zo in de stad voor nog meer ontdekkingen.

Culinair arrangement

Laat je helemaal in de watten leggen! Geniet drie dagen van pure ontspanning en culinaire hoogstandjes. Overdag heerlijk fietsen of wandelen rond Dokkum en ’s avonds genieten van een heerlijk diner in ons restaurant of op het terras. Onze kok Peter en zijn team bereiden met zorg een gevariëerd keuzediner voor je. 

Fiets arrangement

Ontdek Dokkum en de prachtige natuur van Noordoost Friesland per fiets. Met Nationaal Park Lauwersmeer, De Alde Feanen, en De Noardlike Fryske Wâlden in de buurt, plus de Waddenzee op steenworp afstand, zit je hier perfect. 
We hebben een grote garage (met enkele oplaadpunten) voor de stalling van uw fietsen.

Bonifatius arrangement

Bonifatius, vermoord in Dokkum in 754, is een verhaal dat velen nog kennen van school. Tijdens je bezoek aan Dokkum mag een bezoek aan de Bonifatiuskapel en de heilzame bron zeker niet ontbreken.

City break

Ook buiten het hoogseizoen, van oktober tot april, is Dokkum een perfecte bestemming voor een city break. De stad pronkt met een historisch centrum vol unieke winkels en galeries. Mis zeker de IJsfontein op de Markt niet, een pronkstuk van het project 11fountains.nl uit 2018. En vergeet niet om even lekker uit te waaien op de zeedijk. Of je nu kiest voor de fiets of de auto, in deze regio valt altijd iets nieuws te ontdekken.